Vanliga frågor

Här har vi sammlat några av de vanligaste frågorna vi får,
och självklart även svaren!

 

Har vi missat något? Kontakta oss gärna med din fråga., så hjälper vi dig hitta svaret!

Finns det parkeringsmöjligheter vid hotellet?

Ja, vi erbjuder gratis parkering för alla våra gäster. Parkeringsplatserna är belägna direkt utanför hotellet och kan inte förbokas.

Är husdjur tillåtna på hotellet och i restaurangen?

Husdjur är välkomna på vårt hotell mot en extra avgift. I restaurangen är husdjur tillåtna i utvalda områden. Vänligen informera oss i förväg om ni planerar att ta med ert husdjur.

Hur kan jag boka ett rum och är det möjligt att avboka utan kostnad?

Rum kan bokas direkt via vår hemsida, per telefon eller e-post. Gratis avbokning är möjlig upp till 48 timmar före incheckningsdatum. Efter detta debiteras en avgift motsvarande en natts vistelse.

Vilka faciliteter finns tillgängliga på rummen?

Alla våra rum är utrustade med gratis Wi-Fi, minikylskåp och badrum med dusch, handfat och toalett. Tvål och schampo finns i badrummet. Vissa rum har även en mindre balkong eller terrass. Lägenheterna har en större egen uteplats.

Finns det några särskilda erbjudanden eller paket för längre vistelser eller speciella tillfällen?

Vi erbjuder olika paket och specialerbjudanden. Se paket på vår hemsida eller kontakta oss direkt för mer information.

Vilka matalternativ finns tillgängliga på hotellets restaurang?

Vår restaurang serverar frukost och middag året runt med ett brett utbud av lokala och internationella rätter. Under sommarens högsäsong så erbjuds även lunchalternativ. För större bokningar så erbjuder vi också lunch.

OBS: Förbokning krävs för frukost, lunch och middag.

Är det möjligt att hålla möten eller evenemang på ert hotell?

Ja, vårt hotell har flera mötesrum och evenemangslokaler som kan anpassas efter dina behov. Vi erbjuder fullständig service inklusive mat, dryck och teknisk utrustning.

Vilka betalningsmetoder accepteras?

Vi accepterar Visa och MasterCard, Swish, samt kontant betalning och banköverföring.

Hur långt är det från hotellet till Gränna?

Vårt hotell ligger i Örserum vid sjön Ören. Örserum ingår i Gränna stad men är beläget 10 km från Gränna torg.

Är rökning tillåten på hotellet?

För att säkerställa en trevlig och hälsosam miljö för alla våra gäster och personal, är hela vårt hotell inklusive rum, restaurang och allmänna utrymmen 100% rökfria. Det inkluderar uteplatser vid boendet och uteplatser vid restaurangen. Rökning är tillåten vid stranden, grönytor minst 10 meter från servering och hotellbyggnader samt parkeringen..

Finns det laddstationer för elbilar på hotellet?

Absolut, vi stödjer hållbart resande och erbjuder därför 10 st laddstationer för elbilar. Ni får ladda ned en app som heter Waybler och följa instruktionerna där. Om inte området dyker upp i er app så är områdeskoden 6770.

När är incheck resp utcheck?

Ni kan checka in från kl 15.00. Ange gärna beräknad ankomsttid. Om ni kommer sent så måste ni meddela receptionen så att vi kan ge instruktioner om hur ni får tag på er hotellnyckel. Utcheck är senast 11.00.

När betalar man?

Hotellrummet betalas i samband med incheck om ni bokat direkt hos oss. Restaurangnotor efter maten och andra inköp som t ex bastu betalas i förskott.

Vad händer om brandlarmet går?

Om larmet går skall man omedelbart utrymma hotellet och samlas på parkeringen. Om ni orsakat brandlarmet genom t ex rökning på rummet, matlagning på rummet eller annan aktivitet som orsakat brandlarmet så debiteras ni 5.000 kr.

Tider för frukost, middag mm?

Om inget annat har överenskommits så serveras frukost mellan 08.00 och 10.00. Under högsäsong så serveras lunch/fika mellan 12.00 och 17.00. Middag från 18.00. Köket stänger 21.00 och restaurangen stänger 22.00. Bord skall reserveras.