Konferens på landet

Kreativt, avslappnat, harmoniskt...

Det här är några av de kommentarer vi fått från våra konferensbesökare. De kan känna harmonin och många har uttryckt att de kunnat fokusera på ett helt annat sätt. Hos oss är det inget som stör, ingen som sticker ut för att festa på stan på kvällen. Men däremot är det väldigt trevligt och det blir många kreativa samtal med lite god mat och dryck. Eller varför inte en öl framför brasan i bastun och lite avslappnande diskussion emellan de kalla doppen i sjön.

I vår restaurang så kommer ni få en rustik välsmakande måltid baserad på till största delen lokala råvaror. Vi grillar så fort vädret tillåter. En populär aktivitet är faktiskt att vi grillar stora köttstycken och fina grönsaker över öppen eld. Runt elden kan ni få lite goda tilltugg och något gott att dricka. Avslappnat, naturligt och en härlig upplevelse.

Vi har nyrenoverade konferenslokaler, i gammal stil, med modern utrustning. En stor lokal som funkar bra i skolsittning för drygt 40 personer. Sedan har vi 2 mindre mötesrum för upp till 10-12 personer. Men det går att utnyttja både lägenheter, lounge och matsal om ytterligare lokaler behövs.

Vi har 40 charmiga hotellrum, i olika storlek och stil.

Välkommen att kontakta oss med frågor om tillgänglighet och prisuppgift.

Våra lokaler och omgivningar

Vår anläggning ligger precis intill sjön Ören med egen strand och ett stort parkområde. Våra nyrenoverade konferenslokaler har vi inrett i lantlig sekelskiftesstil. 

I vår konferensbyggnad så har vi en stor konferenslokal finns plats för upp till ca 40 personer i skolsittning och en mindre lokal med plats för upp till ca 12 personer i styrelsesittning. Utanför lokalerna finns ett loungeområde och ett sekelskifteskök där man kan samlas och njuta under fikastunden. Det finns också en uteplats i trädgården.

Därutöver så har vi lokaler för mindre möten i Sjövillan. Där finns tre trevliga rum med plats för upp till ca 10 personer i vardera. 

Vacker restaurang

Här kan du äta god närproducerad mat och samtidigt njuta med en fin utsikt över sjön ören. 

 

 

boende

Vi kan erbjuda konferenslokaler och boende för upp till ca 50 personer i delat boende.

En del gäster uppskattar lägenheten eller stugorna med eget kök och möjlighet till självhushåll som komplement till de vanliga hotellrummen.

Konferensaktiviteter

Vi föreslår utomhus aktiviteter där man kan både uppleva vacker natur och konferera. Vi har kajaker och kunskap om vandringsleder i vår närhet.

Vi har en vedeldad bastu och badtunna precis vid sjökanten.

På kvällen serveras middag på lantligt vis vid långbord.

Bokningsförfrågan

Använd förmuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan för t.ex. konferenser