grännamålet-trans-vittext-stor.png
Meny Grännamålet startsida

Välkommen till Grännamålet.

Hemlagat är alltid godast. Därför lagar vi mat från grunden med bra råvaror av bästa kvalitet. För dig ska god mat vara enkelt.

Så här fungerar det

Välj vilka rätter du önskar

Våra färdiglagade rätter är singelförpackade. Varje vecka kan du välja mellan 5 nya rätter plus 3 rätter som alltid finns hos oss.  Du kan därmed variera dig och beställa matlådor till hela veckan.

 

Beställ och betala med swisch

Beställ senast kl. 13.00 på torsdagar för leverans nästa vecka. Kontakta oss direkt om du vill göra en sista minuten beställning.

 

Hämta maten eller kör vi ut.

Matlådor hämtas på söndagar mellan kl. 15.00 – 17.00 på Smålandsgården. Om du är en arbetsplats kör vi ut matlådor på måndagar senast 11.30. Vi kör till Örserum, Gränna, Ölmstad, Ödeshög. med mera. Kontakta oss och fråga om möjlighet till utkörning.

Om Grännamålet

Vi tillagar maten från grunden utan tillsatser med naturliga råvaror. Samtliga rätter och produkter är framtagna för att hålla kvalité i kylskåp och vid uppvärmning i mikrovågsugn. 

Vår fokus ligger på traditionell svensk husmanskost, men ibland kan det finnas andra alternativ. Vår utgångspunkt är svenska råvaror. Eftersom det är många nya rätter att välja mellan kan du variera dig.

Varje rätt väger från 450g. Våra matlådor är singelförpackade och ska hålla i minst 5 dagar vid obruten kylkedja.

Vi har tagit bort en del plast och använder återvinningsbara förpackningar. Tänk på att sortera rätt så naturen blir glad. 

Med Grännamålet kan du spara både tid och pengar. Javisst. Hemlagat är alltid godast!

Välkommen!

Vill du boka din konferens, semesterboende, vandringsweekend, golfpaket eller en härlig middag kontakta oss.