Boka ditt rum här

Avbokningsvillkor

Fri avbokning fram till kl. 18:00 dag innan ankomst. Därefter debiteras 100% av kostnaden för den första natten. För grupper gäller andra villkor.

Har du hund, katt eller annat mindre husdjur?

Djurägare hänvisar vi till Solgården eller till våra två småstugor. Vi debiterar ett djurtillägg på 100:-/djur. Ring och kontrollera att dessa rum är lediga när du vill ta med ditt djur och övernatta.

+46 (0)390-300 03 

Vi har rum i sex olika byggnader

Totalt har vi 141 bäddar fördelat på byggnaderna Örensbaden, Smålandsgården, Solgården samt två mindre stugor. Anläggningen ligger på en terrängtomt med trappor och trösklar. Örensbaden, Smålandsgården och Solgården har flera våningsplan. Det finns hiss endast i Smålandsgården. Ring gärna till receptionen om ni behöver ett rum utan trappor.

Reception, restaurang/bar samt flera sällskapsrum är beläget i byggnad Örensbaden.

I vår anläggning ingår även Sjövillans vandrarhem (öppnar i juni 2018) som är ett perfekt sjönära boende med sällskapsrum med möjlighet att laga mat själv och umgås. Sjövillan består av tre dubbelrum med dusch och toalett på rummen samt tre enkelrum med toalett på rummen och delad dusch i korridoren. Om så önskas går det att köpa till frukost på Smålandsgården.

För priser och mer information om våra rum i Sjövillans vandrarhem slå oss en signal på 0390-30003.

Vår restaurang är öppen måndag-lördag under högsäsong. Boka gärna bord då det ofta blir fullt framförallt under helger. För aktuella öppettider och meny se under restaurang.

Örensbaden

Örensbaden är den byggnad som har flest rum, fördelat på huvud- och flygelbyggnad.

Se våra rum i Örensbaden

Smålandsgården

Smålandsgården har sina rum fördelade på tre olika våningar.

Se våra rum i Smålandsgården

Solgården

Solgården är en egen villa med rum i två olika plan. Samtliga rum i Solgården är nu renoverade, nya bilder kommer inom kort. Kontakta oss direkt för mer information.
 

Se våra rum i Solgården

Mindre stugor

I anslutning till våra byggnader finns en stor lummig park och närhet till två olika stränder.

Visa rummen i de mindre stugorna

Många gröna ytor omger våra hus

I anslutning till våra byggnader finns en stor lummig park och närhet till två olika stränder.

Visa våra byggnader

MENU