Bröllop & Fest

Det är många som under årens lopp har friat och firat här på Smålandsgården. Med värme och omtanke tar vi emot er och era gäster och ser till att alla känner sig hemma. För att kunna ordna allting på bästa sätt vill vi naturligtvis lära känna er och lyssna in era önskemål. Vi har flera lämpliga lokaler med plats för upp till 100 festdeltagare. Vi planerar gärna programmet, menyn, dekorationer, och andra detaljer tillsammans med er för att göra er vistelse här hos oss så minnesvärd som möjligt.

Bröllopspaket

1095 KR PER PERSON*

I bröllopspaketet ingår lokal, planeringsmöten med vår köksmästare och bröllopskoordinator.

I paketet ingår:
Brudskål 1 glas mousserande vin med påfyllning & snittar
1 glas vin till förrätt
1 glas vin med påfyllning till varmrätt
3-rätters bröllopssupé
Kaffe på buffé till tårta
Enklare bordsdekoration
*vid bokning av färre än 50 gäster tillkommer lokalhyra med 3000 kr.

Tillval:
Uppgradering till champagne till brudskål – 50 kr per person
1 glas vin till dessert – 95 kr per person
Avec – från 25 kr/cl
Kaffe till dessert – 35 kr per person
Snacksbuffé – från 25 kr per person
Tårta – från 50 kr per person
Vickning – från 50 kr per person
Vigsel i Brunnspaviljongen – 10 000 kr

Bild
Brudpar som firat på Smålandsgården

BRUDPAR SOM FIRAT PÅ SMÅLANDSGÅRDEN

170902

Stort tack för senast! Vi har fått jättebra respons från våra gäster och tycker själva att dukning, mat och service var mycket bra. Vi är väldigt nöjda med dagen! 

/Emma & Per

180106

Vi är trötta men mycket nöjda med hela helgen. Våra gäster uttryckte vid flera tillfällen att maten var jättegod, lokalerna kanon och att personalen var mycket trevliga. 

Hälsa samtliga inblandad och tacka för en underbar kväll/natt/morgon. 

Mvh Linn och Johan 

180505

Vi som ska tacka, blev väldigt lyckat och vi var väl omhändertagna!

Mvh Marie och Fredrik

180526

Hej!

Vi vill börja med att tacka dig och alla andra som arbetat med vårt bröllop hos er! Hoppas de fört våra hälsningar vidare. Vi är så fantastisk nöjda. Alla gäster och vi tyckte att maten, platsen och servicen var helt perfekt! Till och med några gäster som sa att de skulle åka hit och bo själva någon helg igen! 

Så tusen tack för allt! Vi hade inte velat ändra på något. 

Hälsningar,

Ellen och Peter

Släktträffar och födelsedagsfester

Miljön på Smålandsgården lämpar sig ypperligt för alla sorters träffar. Sommartid finns det möjlighet att ha aktiviteter i Brunnsparken och kanske lite vila och bad nere vid vår strand. Under den mörka årstiden är det istället mysigt att samlas i någon av våra salonger. Då dessa ligger i anslutning till vår restaurang är det t.e.x. perfekt att duka upp ett bord till barnen där. Vi har även sällskapsspel och böcker för stora och små i vårt bibliotek.

Vi har även samarbete med flera lokala aktörer som genomför olika aktiviteter. Dessa har vi listat under konferensaktiviteter men fungerar givetvis bra för i alla sammanhang. Se HÄR.


Vi har både à la carte meny samt flera olika bufféer att erbjuda. Vi kan också sätta ihop den meny eller buffé som just ert sällskap önskar. Den här säsongen har vi bl a gjort en 1800-talsbuffé till en släktträff men sätter lika gärna ihop en italiensk buffé eller ett klassiskt svenskt smörgåsbord.

För mer information tveka inte att kontakta Henrik Måhlberg.

Tel:
0390-30003
E-post: henrik@smalandsgarden.com

Välkommen att fira här hos oss!