Boka ditt rum här

Avbokningsvillkor

Fri avbokning fram till kl. 18:00 dag innan ankomst. Därefter debiteras 100% av kostnaden för den första natten. För grupper gäller andra villkor. 

Vänligen notera att vi - för din och vår - säkerhet är ett kontantfritt hotell. Välkommen att betala med kort eller swish.

Är du medlem i STF och vill boka ett rum hos oss?

Är du medlem i STF och vill boka ett rum hos oss?

Vad kul att du hittat till oss. Meddela att du är medlem när du bokar via vår hemsida så ser vi till att du får STF´s medlemsrabatt. Det går även bra att boka via telefon: 0390-300 03 eller e-post: kontakt@smalandgarden.com.

Glöm inte att ta med ditt medlemskort när du kommer till oss. Om du inte redan är medlem hjälper vi dig med detta på plats.

Har du hund, katt eller annat mindre husdjur?

Välkommen att ta med din hund eller katt när du kommer till oss. Djurägare hänvisar vi till Solgården eller till våra två småstugor. Vi debiterar ett djurtillägg på 200:-/djur och vistelse. Ring och kontrollera att dessa rum är lediga när du vill ta med ditt djur och övernatta.

Vi har en whippet som välkomnar alla gäster till hotellet. Om ni har en vinthund kanske det finns tid för lite gemensam spring och lek i Brunnsparken.

Vi har rum i fyra olika byggnader

Totalt har vi 141 bäddar fördelat på byggnaderna Örensbaden, Smålandsgården, Solgården samt två mindre stugor. Anläggningen ligger på en terrängtomt med trappor och trösklar. Örensbaden, Smålandsgården och Solgården har flera våningsplan. Det finns hiss endast i Smålandsgården. Ring gärna till receptionen om ni behöver ett rum utan trappor.

Reception, restaurang/bar samt flera sällskapsrum är belägna i byggnad Örensbaden.

Vår restaurang är öppen måndag-lördag under högsäsong. Boka gärna bord då det ofta blir fullt framförallt under helger. För aktuella öppettider och meny se under restaurang.         

 

Örensbaden

Örensbaden

Örensbaden är den byggnad som har flest rum, fördelat på huvud- och flygelbyggnad.

Se våra rum i Örensbaden

 

Smålandsgården

Smålandsgården

Smålandsgården har sina rum fördelade på tre olika våningar.

Se våra rum i Smålandsgården

 

Solgården

Solgården

Solgården är en egen villa med rum i två olika plan. Samtliga rum i Solgården är nu renoverade, nya bilder kommer inom kort. Kontakta oss direkt för mer information.

Se våra rum i Solgården

 

Fyrbäddsstugor

Fyrbäddsstugor

I anslutning till våra byggnader finns en stor lummig park och närhet till två olika stränder.

Se våra rum i fyrbäddsstugorna

 

Många gröna ytor omger våra hus

Många gröna ytor omger våra hus

I anslutning till våra byggnader finns en stor lummig park och närhet till två olika stränder.

Visa våra byggnader